دلایل همکاری
1-همکاری در بستر امن و درآمدزا هلدینگ به دلیل وجود گستردگی فعالیتهای آن موجب ورود پرونده ها و پروژه هایی در سطح بسیار کلان میشود که بررسی امورحقوقی آن توسط معاونت حقوقی صورت میگیرد، بنابراین پروژه ها از سطح بسیارخرد تا بسیارکلان نیاز به بررسی مسائل حقوقی توسط تیم مربوط به همان سطح را دارد و تیم سازی ما از همکاران، با توجه به استانداردهای تعریف شده در سطوح مربوطه انجام میشود.
2- بدلیل وجود مدل های همکاری متفاوت در موسسه روشهای همکاری میتواند بگونه ای انجام شود که بطور مثال وکلا در دفتر خود یا دفتر مرکزی موسسه و یا شعب آن فعالیت نمایند لذا با توجه به شرایط شخص مدل و روش همکاری انتخاب می شود .
3-پرسنال برندیگ همکار در مجموعه ما توسط تیم حرفه ای برندینگ صورت خواهدگرفت که علاوه بر شناخته شدن همکار در جامعه حقوقی، موجب برند شدن مجموعه ما نیز خواهد شد، بنابراین موضوع برندینگ در موسسه امری دو جانبه بوده و جز اهداف اصلی میباشد.
4-وجود قراردادهای مشخص با ذکر دقیق شرح وظایف موجب منسجم شدن همکاری در راستای رسیدن به اهداف خواهدشد.
5-منافع و مزایای همکاری در مجموعه در هر سطح امیدجوانان، معاونت، میانی و اقماری متفاوت بوده که از سه محل تخصصی، عمومی و جانبی تامین میگردد.
اهداف همکاری
به دلیل گسترده بودن زمینه فعالیتهای این معاونت، مراکز و موسساتی را که در راستای چشم انداز و ماموریت موسسه فعالیت دارند نه تنها رقیب بلکه به عنوان همکارانی استراتزیک میدانیم که با ایجاد همکاریهای مشترک و هم افزایی متخصصین میتوانیم در کنار یکدیگر فعالیتهای مشترک ارزشمندی داشته باشیم.
مناطق و دسته بندی همکاران
در هلدینگ، شهر شیراز به ده منطقه تفکیک و تقسیم شده است که پروژه ها وخدمات هر منطقه به وکلای طرف قرارداد همان منطقه ارجاع داده میشود. و از آن جایی که پروژه ها و خدمات از بسیار خرد تا بسیار کلان سطح بندی شدهاند جهت ارجاع این موارد وکلا نیازمند کسب شرایط احراز تعریف شده میباشند. به طور مثال امور حقوقی پروژه کلان به ارزش 200تا400میلیارد تومان در منطقه یک توسط تیم حقوقی در سطح معاونت بررسی میگردد که در این تیم علاوه بر اعضا هیئت مدیره معاونت، کارشناسان این منطقه نیز حضور دارند لیکن درآمد و منافع اعضا هیئت مدیره بیشتر از منافع کارشناسان در همان سطح می باشد که دلیل این امر سهام دار بودن اعضا هیئت مدیره می باشد.
سطح بندی همکاران در مجموعه
نفرات در مجموعه به دو دسته عضو و غیرعضو می باشند که شرط عضو بودن نفرات سهامدار بودن آنها می باشد که فرد سهامدار در صورت فعالیت و همکاری با مجموعه منافعی ورای سهامداری را مشمول می شود. نفرات عضو مجموعه در بالاترین سطح فعالیت و منافع به ترتیب به عنوان اعضا هیئت مدیره هلدینگ، معاونت، شرکت های میانی و اقماری قراردارند که در سطوح قید شده کارشناسان فعالیت میکنند که اعضا غیر عضو مجموعه یاد میشوند و منافع مختص سطح خود را شامل می شوند.
دعوت به همکاری
به واسطه استراتژی های ابلاغ شده از هلدینگ به معاونت حقوقی، این معاونت همکاری خود را با دو شرکت به صورت شریک تجاری درون سازمانی و درون ساختاری ادامه داده است که به واسطه ساختار سازمانی قید شده در بخش هفتم، در این معاونت همچنان ظرفیت همکاری در ایدهالترین روش همکاری برای اشخاص حقوقی موجود میباشد. از این جهت، موسسه در راستای تکمیل تیم کارشناسان و متخصصین و ساختار سازمانی خود، از وکلا و قضات عزیز و همچنین موسسات حقوقی فعال دعوت به همکاری مینماید.
مدل همکاری مورد نظر در معاونت حقوقی
همکاری با وکیل در معاونت حقوقی در مرحله ی اول در بازه زمانی6 ماهه به صورت قرارداد برونسپاری میباشد که محل درآمد متخصص در این مدل همکاری بسته به همکاری وکیل در میانی مورد نظر 1-درآمد از تخصص 2-درآمد از فروش 3-درآمد از معرفی میباشد.
با توجه به ورود متخصص در ساختار هلدینگ، وکیل جهت کسب درآمد از محل آموزش، فروش و معرفی ملزم به امضای قرارداد با شرکت فعال در زمینه آموزش (راهجویان اندیشه مانا) و معاونت برندینگ (منشور هنر بامداد) میباشد. پس از این بازه متخصص میتواند جهت ارتقا منافع و مزایای خود، شرایط خود را احراز نماید.
مرحله اول:
1-برون سپاری الف) شرح وظایف
ب) منافع و مزایا ب1.درآمد از تخصص ب2. درآمد از آموزش ب3. درآمد از فروش ب4.درآمد از معرفی
مرحله دوم:
1- مدیر و یا عضو هیئت مدیره شرکت میانی ق الف)شرایط احراز ب) شرح وظایف ج) منافع و مزایا
2-عضو هیئت مدیره معاونت حقوقی(مدیر ارشد) الف)شرایط احراز ب) شرح وظایف ج) منافع و مزایا
روند همکاری و ارتباط با همکار
محل همکاری در دفاتر موسسه و دفتر وکیل میباشد که حسب توافقات با همکار، وکیل 1روز در هفته در دفاتر اعلامی از جانب موسسه حضور خواهد یافت. در طول مدت همکاری با وکیل طبق روندی ذیل ورت می گیرد که در انتهای هر ماه وکیل طبق فرمت ابلاغی گزارشی از پرونده ها، قراردادها و مشاوره های ارجاعی تهیه و به موسسه اعلام می نماید.
- روند ارجاع مراجع به دفتر وکیل
- مراجع از طریق فرم درخواست خدمات به صورت فیزیکی و یا سیستمی به وکیل مراجعه میکند که در دفتر وکیل باتوجه به خدمات مورد نظر به تفکیک، پرونده های مراجعین با پیوست فرم ذکر شده و مدارک آن ها تهیه و تشکیل میگردد.
- قرارداد میان مراجع و وکیل منعقد میگردد که در سه نسخه جهت ارائه به مراجع و بایگانی در دفتر وکیل و موسسه میباشد.
- پرداختی های مراجع در دفتر وکیل و دستگاه پوز این دفتر صورت می پذیرد و فیش های پرداختی ضمیمه پرونده میگردد.
- پایان هر ماه یک نسخه از پرونده ها و خلاصه ای از گزارش مراجع و روند پیشرفت امور آن ها به موسسه ارائه میشود.